Vi är intresserade av era maskiner!

Saxtorp Trading har varit en stor aktör i maskinhandlar branschen i snart 60 år. Under åren som gått har vi lärt oss vikten av goda relationer. Goda relationer skapar långsiktighet där både köpare och säljare kan känna sig trygga. Vi gör därför allt vi kan för att bygga långa relationer med våra leverantörer. Vi känner till vikten av ett stabilt kassaflöde och vad det betyder i branschen och ser därför alltid till att göra snabba betalningar och stå vid vårt ord.

Vi letar alltid efter nya leverantörer och nya möjligheter till maskininköp och långa samarbeten. Vi söker varumärken som Volvo, Komatsu, Ljungby, Kramer Allrad, Yanmar, Dynapac, Bomag, Hamm, Vögele, CAT, Wirtgen, Bitelli, ABG och så vidare. Maskiner som vi letar efter är Hjullastare, Asfaltläggare, Jordpackningsvältar, Asfaltvältar, Statiska vältar, Asfaltfräsar och Bitumen utrustning.

Idag har vi flera leverantörer av maskiner, utomlands och i Sverige. Många av våra stora svenska leverantörer har som krav att vi skall exportera maskinerna ut från Norden vilket vi också tillgodoser.

Vi är intresserade både av att köpa enstaka maskiner och hela paket. Om du är klar med ditt projekt eller är i behov av maskinbyte, vänligen ring oss!

Saxtorp Trading AB

Rasmus Sjölin

Rasmus Sjölin

Platschef, Inköp & Försäljning
rasmus.sjolin@saxtorp.com0418-561 490702-18 22 84